BAU Proficiency Sınavı hazırlık okulu aday öğrencilerinin gireceği bir sınavdır.Bu sınav hakkında detaylı bilgilere erişebilmeleri için WOLA tarafından hazırlanan aydınlatma metninin öğrencilerimize bir yol haritası vereceğine inanıyoruz.Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyoruz.
Bahçeşehir Hazırlık Kursu proficieny;
WOLA DA BAU-PROFICIENCY EĞİTİMİ
Bahçeşehir Üniversitesi kur atlama sınavları (level sınavları ) ve PROFICIENCY adı verilen hazırlık sınıfını atlama İngilizce sınavları için üniversitenin sınav sistemi formatında akademik “reading“ , “listening”, “writing”, “speaking” bölümlerine hakim olmak önemlidir.
Online yapılan sınavlar da “listening” bölümü dönemsel olarak uygulanmayabilmektedir.
*WOLA da BAU-PROFICENCY SINAV FORMATINA göre WOLA EĞİTİM METHODU ile WOLA tarafından sınav formatına göre özel hazırlanmış materyaller ile eğitim verilmektedir.
*WOLA Eğitim Methodu ile grup derslerinde ve online derslerinde dahi kişiye özel eğitim gerçekleştirilmektedir.
*Verilen eğitim Genel İngilizce Eğitimi değildir. BAU-PROFICENCY sınavı için, öğrencilerin sınavlarını geçebilmesi için AKADEMİK İNGİLİZCE eğitimi verilmektedir.
*Ezber ve sadece sınav taktiği ile değil, Akademik İngilizce öğrenerek, sınav ve üniversitenin formatında tüm soru tipleri ve yazım öğretim ve teknikleri ile birlikte “reading“ , “listening”, “writing”, “speaking”, “gramer” bölümlerine çalışıyoruz.
*Öğrencilerimiz için ders dışında etüt saatlerinde etüt destek programlarımız ile öğrenmeye devam etmektedirler.
*Verilen ödevlerimizin takibi, ders dışında uzman eğitmenlerimiz tarafından öğrencilerimizin eksikleri tespit edilerek ve desteklenerek dikkatli bir şekilde takip edilmektedir.
*Aynı zamanda öğrencilerimizin fakülteye geçtiklerinde İngilizce derslerinde zorlanmamaları için ÖĞRENEREK BAŞARIYORUZ…
BAU-PROFICIENCY READING BÖLÜMÜ;
Arkadaşlar, genellikle sınavlarda ya en yüksek yüzdelik dilime sahip olan “essay writing” bölümünden sonraki en yüksek yüzdelik dilime sahip olan kısımdır.
BAU-PROFICIENCY “reading” bölümü, birden fazla okuma parçasının verildiği ve çoktan seçmeli sorulardan oluşan bir bölümdür.
Soru tiplerinde, referansları bulma, ana fikri bulma, cümle tamamlama, en yakın anlamı bulma gibi soru yapıları mevcuttur.
BAU-PROFICIENCY “reading” bölümünde, öğrencilerin en çok hata yaptığı çözüm yöntemi, soruya bakmak, sorudan ilgili kelimeyi ilk parçada görülen yerden alıp cevap olarak yazmaktır. Ve sadece soru tipi çözme taktiği ile sınavı başarmaya çalışmaktır.
Sorularda ki kelimeler den; okuma parçasının içerisinde ki cevabı bulmak bir ÇÖZÜM YÖNTEMİ dir. Fakat bu yöntemin de biz çözüm taktiği mevcuttur.
BAU-PROFICIENCY “reading” bölümünde başarılı olmak istiyorsanız, okuduğunuz “reading” parçasını anlamalı ve sınavlarınızın da karşılaşacağınız SORU TİPLERİ ve de NASIL ÇÖZECEĞİNİZİ bilmelisiniz.
Bunun için pratik yapabileceğiniz SINAVLARINIZ FORMATINDA örnek READING SINAVLARI çözmelisiniz.
WOLA ACADEMY de öğrencilerimiz ile BAU-PROFICIENCY “reading” bölümünde başarılı olabilmeleri için onlarca sınav formatında “reading” parçalarını çalışıyoruz, çözüyoruz, öğreniyoruz.
Bahçeşehir Üniversitesi Proficiency Sınavı
WOLA DA BAU-PROFICIENCY READING EĞİTİMİ;
WOLA da; BAU-PROFICIENCY “reading” sınav formatına uygun DETAYLI READING SINAV FORMAT İÇERİĞİNİ çalışıyoruz…
* BAU-PROFICIENCY “reading” sınavlarınızda karşılaşacağınız SORU YAPILARINI ve de ÇÖZME YÖNTEMLERİNİ öğreniyoruz…
* Tüm soru tiplerine göre ÇÖZÜM TEKNİKLERİNİ öğreniyoruz…
* BAU-PROFICIENCY SINAV FORMATI ÖRNEK READING parçaları üzerinden HER BİR SORU TİPİNİ ÇÖZME TAKTİKLERİNİ çalışıyoruz… (wh- questions, açık uçlu soru tipleri, cümle tamamlama, ana fikri bulma, sebep sonuç ilişkisi, kıyaslama ve parça içerisinde kelimelerle tamamlama soruları)
* BAU-PROFICIENCY ÖRNEK READING PARÇASI ÜZERİNDEN SORU ÇÖZÜM VE ANLATIMLARINI işliyoruz…
* BAU-PROFICIENCY READING parçalarını anlamayı hem gramer hem de kelime bazında çalışarak öğreniyoruz…
* BAU-PROFICIENCY READING BÖLÜMÜNDE BAŞARILI OLABİLMEK İÇİN NASIL ÇALIŞMANIZ GEREKTİĞİNİ ANALİZ VE ÇÖZÜM TAKTİKLERİNİ kelime çalışma yöntemimiz ve de WOLA METHOD ile birlikte onlarca PROFICIENCY formatında WOLA tarafından hazırlanmış özgün “reading” parçaları üzerinden çalışıyoruz.
Siz de WOLA ile başaracaksınız…
BAU-PROFICIENCY WRITING BÖLÜMÜ;
Üniversite İngilizce “proficiency” sınavlarında öğrencilerin en çok zorlandıkları bölüm “essay“ kompozisyon yazımı” dır.
BAU-PROFICIENCY writing bölümünde birden fazla “essay” türü sorulabilmektedir. Her “essay type” ının yazım şekli birbirinden farklıdır.
BAU-PREP öğrencileri, farklı “essay” type larına göre “essay”-“kompozisyon” yazımı tekniklerine hakim olmadıkları takdirde, bütünsel yazım organizasyonunu kurmakta zorlanmaktadırlar.
Senelerce İngilizce öğretiminde çoktan seçmeli gramer eğitimi gören öğrenciler, “essay” yazarken İngilizce dil bilgisi bilgilerini akademik cümle şeklinde kurmakta zorluk çekmektedirler.
BAU-PROFICIENCY writing bölümünde “essay” yazımında yüksek puan almak için yazılması gereken dilbilgisi düzeyini bilmedikleri için İNGİLİZCE CÜMLELEŞTİRME yapamamaktadırlar ve “essay” yazımı öğrenciler için büyük sorun oluşturmaktadır.
Bahçeşehir Üniversitesi Proficiency Sınavı
* BAU-PROFICIENCY WRITING BÖLÜMÜNDE BAŞARILI OLABİLMEK İÇİN NASIL ÇALIŞMANIZ GEREKTİĞİNİ, YAZIM METHODLARINI, KULLANILMASI GEREKEN YAPI VE BAĞLAÇLARLA BİRLİKTE ANALİZ ediyoruz.
*WOLA METHOD yöntemi ile BAU-PROFICIENCY WRITING formatında onlarca örnek yazarak ,WOLA ACADEMY tarafından hazırlanmış özgün “essay” yazım tekniklerini anlatan yayınımız “ACADEMIC WRITING BOOKLET” kitabımız ile birlikte “essay” yazımını en çok zorlanılan bölüm olmaktan çıkarıyoruz.
Siz de WOLA ACADEMY ile başaracaksınız…
Bahçeşehir Üniversitesi Proficiency Sınavı
WOLA DA BAU-PROFICIENCY WRITING EĞİTİMİ;
ESSAY WRITING-KOMPOZISYON NASIL YAZILIR detayları ile öğreniyoruz…
*BAU-PREP A1-A2-B1-B2 LEVEL sınavlarında kurlara göre “compare&contrast”, “cause&effect”, “opinion essay” “refutation essay” tipleri olmak üzere sınavlarda sorulan essay tipleri farklılaşmaktadır.
*Her ayrı “essay” yapısı soru türlerine göre ayrı ayrı organizasyon yapılarına sahiptir.
Bahçeşehir Hazırlık Kursu proficieny;
*WOLA DA BAU-PROFICIENCY WRITING EĞİTİMİ ile BAU-PROFICIENCY WRITING sınavının istediği formatta “essay” nasıl yazılır detaylı olarak çalışıyoruz.
* WOLA DA BAU-PROFICIENCY WRITING EĞİTİMİ ile BAU-PROFICIENCY WRITING sınavının istediği formatta; essay yazımına nasıl giriş yapacağım? (Türlerine göre opinion essay-refutation essay vs) onlarca örnek inceleyerek ve yazarak çalışıyoruz…
*Thesis Statement nedir? (Bildiğiniz takdirde hiç zor değildir Öğreniyoruz)
ESSAY YAZIMINDA en çok sıkıntı duyulan başlıklar;
*Genelden özele nasıl gidilir? Off-topic olur muyum? (Nasıl off-topic olmazsınız?)
*Aklıma fikir gelmezse?(Sınav formatınıza göre yüzlerce örnek yazılmış essay” konusunu okuyoruz ve yazıyoruz. WOLA ile bu imkana ulaşabildiğiniz için pek çok başlığa önceden çalışma şansı bulmuş oluyorsunuz…
*Yüksek not almak için nasıl yazmalıyım?
*İçerik olarak nasıl yazarsam yüksek puan alırım?
*Yazmak istediğimi Türkçe olarak biliyorum ama İngilizce olarak yazamıyorum?
Bahçeşehir Hazırlık Kursu Proficiency;
WOLA METHOD ile İNGİLİZCE CÜMLELEŞTİRME GRAMER eğitim çalışmamız ile yıllardır gramer eğitimi görüyorum ama düşündüğümü yazamıyorum sorununu aşıyoruz.
*BODY (kompozisyonumuzun gelişme bölümü paragraflarını) nasıl uzun yazabilirim. Yaklaşık 300-350 kelime “essay” isteniyor ve nasıl yeterli kelime sayısına erişebilirim?
*WOLA DA BAU-PROFICIENCY WRITING EĞİTİMİ ile BAU-PROFICIENCY WRITING sınavının istediği formatta “essay” türüne göre örnek cümle çalışması ve “fact cümleleri” kullanımı eğitimi ile detaylı “essay” yazım çalışması gerçekleştiriyoruz.
*”Conclusion” nasıl yapacağım? WOLA DA BAU-PROFICIENCY WRITING EĞİTİMİ ile BAU-PROFICIENCY WRITING sınavının istediği formatta istenen her “essay” türüne göre örnek “conclusion” cümlelerini ve yapılarını çalışıyoruz…
Bahçeşehir Hazırlık Kursu Proficiency;
BAU-PROFICIENCY GRAMER BÖLÜMÜ;
BAU-PROFICIENCY sınavlarında gramer bölümü hem kur sınavların da hem de “proficiency “sınavında mevcut olan bir bölümdür.
BAU-PROFICIENCY GRAMER BÖLÜMÜ-USE OF ENGLISH kısmında başarılı olabilmek için, “cloze test” ve “restatement” bölümlerinin soru çözüm yapı ve taktiklerini iyi biliyor olmaları gerekmektedir.
“Cloze Test” bölümünde öğrencilerin edat, dil bilgisi bilgileri doğrudan ölçülmektedir.
BAU Proficiency Sınavı
BAU-PROFICIENCY GRAMER BÖLÜMÜ-USE OF ENGLISH bölümünde dil bilgisi sorusunun hangi konuyla ilgili olduğunu (Relative / Noun Clause, Reduction (Kısaltma), Tense vs.) analiz etmek doğru cevapları bulmak açısından son derece önemlidir.
BAU-PROFICIENCY GRAMER BÖLÜMÜ-USE OF ENGLISH bölümünde restatement sorularında verilen cümleye anlam bakımından en yakın olan seçeneğin bulunması istenir.
Burada sorular gramer yapıları değiştirilerek-eş anlamlı kelimeler bulunarak-benzer bağlaçlar kullanarak ya da tense değiştirilerek yapılır.
BAU-PROFICIENCY GRAMER BÖLÜMÜ-USE OF ENGLISH bölümünde restatement sorularında başarılı olmak için, anlamca istenen en yakın cümleyi bulmak gereklidir.
Bunun için kelime bilgimizin çok iyi olması ve Adverb Clasue, Modal, Tense, Adjective ve Noun Clause’ların çeşitleri ve soru çözüm teknikleri hakkında bilgi sahibi olunmalıdır.
Aynı zamanda BAU-PREP PROFICIENCY bölümünde istenen ileri gramer bilgisi “reading” sınavlarında okuduğumuzu anlamak ve de “writing” sınavlarında kullanmak istediğimiz, aklımıza gelen cümlenin İNGİLİZCE GRAMMER DİZİLİMİ ve de KULLANIMINI doğru yapabilmemiz için sınav formatına göre çok iyi bilmemiz gereken bir bölümdür.
DOĞRU TENSE KULLANIMINI bilir isek “writing” de DOĞRU TENSE GRAMMER yapılarını kullanabiliriz.
Nerede ve nasıl kullanacağınızı bildiğimiz takdirde ezberden uzak rahatlıkla BAŞARILI bir “essay” yazabiliriz!
*WOLA METHOD öğrenim yöntemi ile BAU-PROFICIENCY GRAMER sınav formatında onlarca örnek çözerek, WOLA ACADEMY tarafından hazırlanmış özgün sınav materyalleri ile birlikte, siz de WOLA ACADEMY ile başaracaksınız…
BAU Proficiency Sınavı
WOLA DA BAU-PROFICIENCY GRAMER EĞİTİMİ;
WOLA BAU-PROFICIENCY GRAMER EĞİTİMİMİZDE;
USE OF ENGLISH bölümü cloze test ve restatement soru tipi bölümlerinde başarılı olabilmek için gerekli dil bilgisi konularını, bağlaçları ve çözüm yöntemlerini sınav formatına göre çalışıyoruz.
WOLA BAU-PROFICIENCY GRAMER EĞİTİMİMİZDE;
Sınav sorularında başarılı olmak için her bölümde olduğu gibi akademik kelime bilgisi çok önemlidir.
ACADEMIC VOCABULARY eğitimimizi WOLA METHOD yöntemi ile üniversitenin kur sınavlarında ve proficiency sınavında istenen kelimeler çerçevesinde eş ve zıt anlamları ile birlikte ezberlemiyoruz, ÖĞRENİYORUZ!
BAU Proficiency Sınavı
WOLA BAU-PROFICIENCY GRAMER EĞİTİMİMİZDE;
İngilizce tüm “grammer” yapılarının “writing” ve “speaking” bölümlerin de doğru bir şekilde kullanabilmeniz için nerede-neden-nasıl kullanılacağını öğreniyoruz.
*İngilizce uygulanarak ve de kullanarak gelişen bir lisan olduğu için sizlere gerek kurlarınız da (kur sınavları ve proficiency sınavlarınızda) gerek BAU-PROFICIENCY sınavı bölümlerinde istenen her konu ile ilgili yüzlerce test ve örneği öğrenerek çözüyoruz…
Bahçeşehir Üniversitesi Proficiency Sınavı
*Bildiğimiz bilgiler eğer doğru yerde ve doğru şekilde kullanılmaz ise, bilgiyi bilmenin anlamı yoktur!
WRITING sınavların da puanlama tablosunda; öğrencinin bilmesi gereken AKADEMİK GRAMMER YAPILARINI doğru ve organizasyon yapısı ile koordineli bir şekilde kullanması beklenmektedir.
AKADEMİK GRAMMER yapıları nedir, nerede ve nasıl kullanılır detaylı bir şekilde çalışıyoruz, sınav formatınıza göre çözüyoruz, öğreniyoruz…
**Reading metinlerinde karşınıza “kompleks cümle yapıları” gelecektir. Çoğu öğrenci “reading” parçasını okuduğunda anladığını ve ama soruları cevaplamak için yeterince anlamlandıramadığını belirtmiştir.
Anlamlandırabilmek için ileri gramer yapılarını ve istenen kelime yapılarını bilmek gereklidir. WOLA GRAMER eğitimimiz de sizin “reading” sınavlarında başarılı olabilmeniz için “gramer yapı” çözümlemelerini detaylıca çalışmaktayız…
BAU Proficiency Sınavı
BAU-PROFICIENCY LISTENING BÖLÜMÜ;
Arkadaşlar; LISTENING bölümü; öğrencilerin en az önem gösterdiği ve de “writing” bölümü kadar endişe ettiği ve de zor bulduğu bir bölümdür.
“WRITING” bölümünün puanı daha yüksek olduğu için öğrenciler daha çok “writing” bölümüne ağırlık verirler ve de dinleme bölümünde, anlatıcının aksanı İNGİLİZ ya da AMERİKAN aksanı olarak değiştiği için anlamamaktan korktukları için LISTENING bölümüne ağırlık vermezler.
BAU-PROFICIENCY LISTENING bölümünde başarılı olur iseniz 100 PUAN üzerinden 15 PUAN kazanabilirsiniz.
Geçme notunun ortalama 100 üzerinden 60 puan olduğunu düşünürsek sizin için çok büyük bir AVANTAJ.
Elbette BAU-PROFICIENCY LISTENING bölümüne uygun çalışma yapabileceğiniz “ALIŞTIRMA ÖRNEKLERİNİZ” varsa ve de SINAVINIZIN bu bölümüne nasıl çalışacağınızı biliyorsanız!!!
WOLA BAU-PROFICIENCY LISTENING EĞİTİMİMİZDE;
SINAVINIZIN FORMATINDA her kurda istenene göre ve hazırlık atlama sınavı -PROFICIENCY sınavına göre çalışıyoruz…
Bahçeşehir Üniversitesi Proficiency Sınavı
WOLA DA BAU-PROFICIENCY LISTENING EĞİTİMİ;
* WOLA BAU-PROFICIENCY LISTENING EĞİTİMİMİZDE;
*BAU-PROFICIENCY LISTENING BÖLÜMÜNÜN DETAYLI İÇERİĞİNİ …
* BAU-PROFICIENCY LISTENING BÖLÜMÜ SORU TİPLERİNİN DETAYLI ÇÖZÜMLERİNİ…
* BAU-PROFICIENCY LISTENING BÖLÜM SORULARINI NASIL ÇÖZECEĞİNİZİ VE TAKTİKLERİ…
*LISTENING ÇALIŞIRKEN VE DE DİNLEME YAPARKEN HANGİ KELİME VE BAĞLAÇLARI BİLMENİZ GEREKTİĞİNİ…
* WOLA BAU-PROFICIENCY LISTENING SINAVINIZIN FORMATINDA ÇÖZÜMLÜ LISTENING TAM SINAV ÖRNEKLERİNİ…
*WHILE-LISTENING ve de NOTE-TAKING ÇALIŞMASINI NASIL YAPMANIZ GEREKTİĞİNİ…
*ONLARCA LISTENING ÖRNEK SINAV FORMATI TESTLERİNİ…
*LISTENING TESTLERİNİN DİNLEME PARÇALARININ (DETAYLI TAKİP EDEREK ÇALIŞABİLMENİZ İÇİN) AYRICA YAZILI OLARAK AÇIKLAMALI İNGİLİZCE METİNLERİ İLE BİRLİKTE
WOLA BAU-PROFICIENCY LISTENING SINAVINIZ FORMATINDA ÇALIŞIYORUZ…
Bahçeşehir Üniversitesi Proficiency Sınavı
BAU-PROFICIENCY SPEAKING BÖLÜMÜ;
SPEAKING SINAV PUANLAMA SCALASINDA iyi ve geçer not almak için ne yapmamalısınız?
SPEAKING SINAVLARINIZ 4 ANA BAŞLIKTA DEĞERLENDİRİLMEKTEDİR.
*FLUENCY
*VOCABULARY
*ACCURACY
*COMMUNICATION
BAU PROFICIENCY SPEAKING SINAVINIZDA YÜKSEK PUAN ALMAK İÇİN;
* BAU PROFICIENCY SPEAKING SINAVINIZDA BASİT (GENEL İNGİLİZCE) KELİMELER KULLANMAMALISINIZ. AKADEMİK VOCABULARY KULLANMALISINIZ!
**ANLATMAK İSTEDİĞİNİZ KONU İLE İLGİLİ KELİMELER KULLANMALISINIZ!
*** BAU PROFICIENCY SPEAKING SINAVINIZDA SORULARA CEVAP VERİRKEN GEREKEN EXPRESSION LARI KULLANMALISINIZ! BU EXPRESSIONLAR; MODALLAR VE PREPOSITION YAPILARIDIR!
*** BAU PROFICIENCY SPEAKING SINAVINIZDA DOĞRU GRAMER YAPILARINI VE CÜMLELEŞTİRMEYİ GERÇEKLEŞTİREREK İLERİ İNGİLİZCE DİL BİLGİSİ KULLANMALISINIZ…
Bahçeşehir Üniversitesi Proficiency Sınavı
DİLİN DOĞRU KULLANIMINDA;
BAU PREP A1-A2-B1-B2-C1 kur sınavınızda ki ve hazırlık atlama sınavı olan PROFICIENCY sınavınızda ki dil yapılarına hakim olmanız ve açık ve anlaşılır bir telaffuz ile konuşmanız beklenmektedir.
KELİME DEĞERLENDİRMESİNDE;
BAU PROFICIENCY SPEAKING SINAVINIZDA; sorulara cevap verirken çeşitli kelimeleri ve ifadeleri etkin bir şekilde kullanmanız.
Hata yapsanız dahi yapılan hatanın anlamı etkilememesi beklenmektedir.
AKICILIK DEĞERLENDİRMESİNDE;
BAU PROFICIENCY SPEAKING SINAVINIZDA; arada duraksama olsa dahi akıcı ve anlaşılır konuşulması beklenmektedir.
İLETİŞİM BÖLÜM DEĞERLENDİRMESİNDE;
BAU PROFICIENCY SPEAKING SINAVINIZDA;
soruları rahatlıkla anlayıp uygun ve alakalı cevaplar verilmesi ve de fikirlerin rahatlıkla detaylandırıp, geliştirilmesi beklenmektedir.
Bahçeşehir Üniversitesi Proficiency Sınavı
WOLA DA BAU-PROFICIENCY SPEAKING EĞİTİMİ;
BAU PROFICIENCY SPEAKING SINAVLARINIZDA SİZDEN;
- Geçmişteki deneyimleri tarif etmeniz.
- Geçmiş olaylarla ilgili sorular sorup cevaplamanız…
- birleştirilmiş kelimeleri açıkça telaffuz edebilmeniz.
- cümleleri doğru şekilde vurgulamanız.
- gelecek planlarınızı ifade edebilmeniz.
- önerilerde bulunmanız…
- cümleleri doğru şekilde vurgulamanız beklenmektedir.
- Bahçeşehir Hazırlık Kursu proficieny;
*WOLA DA BAU-PROFICIENCY SPEAKING EĞİTİMİMİZDE;
Sene boyunca işlenen konulara göre; tüm konulara fikirler üreterek, örnekler üzerinden çalışılarak konu başlıkları detaylıca çalışılmaktadır.
*BASİT KELİMELER KULLANMAMALISINIZ!
ACADEMIC VOCABULARY KULLANMALISINIZ!
BAU-PROFICIENCY SPEAKING SINAVINDA SÖYLEMEK İSTEDİĞİMİZİ İNGİLİZCE CÜMLELEŞTİRİRKEN AKADEMİK GRAMMER İLE NASIL KULLANMALISINIZ…
* WOLA DA BAU-PROFICIENCY SPEAKING EĞİTİMİMİZDE;
BAU SPEAKING sınavında istenen kelimelerin edat-sıfat hallerini- eş ve zıt anlamlarını öğreniyoruz ve tüm alanlarda kullanarak DETAYLICA ÇALIŞMAKTAYIZ.
** BAU-PROFICIENCY SPEAKING SINAVINDA ANLATMAK İSTEDİĞİNİZ KONU İLE İLGİLİ KELİMELER KULLANMALISINIZ!
** WOLA DA BAU-PROFICIENCY SPEAKING EĞİTİMİMİZDE ;
ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN KONU BAŞLIKLARINA GÖRE KULLANILACAK KELİMELERİ ÖZGÜN WOLA MATERYALLERİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HAZIRLANMIŞTIR VE DE DERSLERİMİZDE İŞLEMEKTEYİZ.
** BAU-PROFICIENCY SPEAKING SINAVINDA;
KELİME TEKRARI YAPMAMALI-ANLATMAK İSTEDİĞİNİZ KONUYU ÖRNEKLER İLE ÇEŞİTLENDİRİRKEN KULLANDIĞINIZ KELİMELERİN EŞ ANLAMLILARINI YA DA KONUNUN TERSINE BİR ÖRNEK VERİRKEN KELİMENİN ZIT ANLAMLI EŞ DEĞERİNİ KULLANMALISINIZ!
Bahçeşehir Hazırlık Kursu proficieny;
***“ BAU-PROFICIENCY SPEAKING SINAVINDA bilmeniz gereken ACADEMIC VOCABULARY kelimelerin EŞ ANLAMLARINI- ZIT ANLAMLARINI içeren detaylı çalışma dosyalarını derslerimiz de öğrencilerimiz ile işlemekteyiz..
***SORULARA CEVAP VERİRKEN GEREKEN EXPRESSIONLARI KULLANMALISINIZ! BU EXPRESSIONLAR; MODALLAR VE PREPOSITION YAPILARIDIR!
***SİZ DEN KUR SINAVLARINIZDA VE HAZIRLIK ATLAMA SINAVI OLAN BAU-PROFICIENCY SINAVINIZDA ISTENEN KELİMELERİN TÜRKÇE VE İNGİLİZCE CÜMLE İÇİN DE KULLANIMLARINI içeren detaylı çalışma dosyalarını derslerimiz de öğrencilerimiz ile işlemekteyiz.
***Sınavların SPEAKING bölümüne hazırlanmak demek sadece konuşma pratiği yapmak değildir. Sorulan soruya cevap verebilmek için mutlaka konu hakkında elbette önceden fikrimiz olması gereklidir.
*** WOLA DA BAU-PROFICIENCY SPEAKING EĞİTİMİMİZDE ;
İstenen konu başlıklarına göre ayrılmış tüm “speaking topic” lere verilmiş örnek onlarca örnek cevapları öğrencilerimiz için hazırladık.
Detaylı çalışma dosyalarını derslerimiz de öğrencilerimiz ile işlemekteyiz.
***CELTA (CAMBRIDGE CERTIFICATED TEACHER) sertifikalı tüm Türk ve yabancı eğitmenlerimiz ile ders içi ve ders dışında tüm öğrencilerimiz yeterli ve çokça pratik yapma imkanı bulmaktadırlar…